Spring naar content

3 & 4 juni is het weer zover, de kijkdagen op DemoParkNL Almere!

Wat een gezellige drukte en een hoop enthousiasme hadden wij op 5 & 6 mei bij de open dagen.

Aankomend weekend wordt het grootser aangepakt en kunt u rekenen op een dag vullend programma waarbij veel interessante presentaties worden gegeven.

De Leona is wederom te bezichtigen waarvan de laatste 3 voor een zeer scherpe prijs verkocht morgen worden! Zie: https://domuscura.nl/mantelzorgwoning/leona/

Op de TinyFindy dagen, die in samenwerking met DemoParkNL worden georganiseerd, kun je je een weekend lang onderdompelen in de wereld van klein wonen en tiny houses.
Op zaterdag 3 juni staat alles in het teken van klein of tiny wonen. De hele dag zijn er presentaties over bijvoorbeeld off-grid wonen of hybride energiesystemen, de Minitopia woonvormen, ervaringen van tiny house bewoners, duurzamer leven & minimaliseren en de natuur van Tiny Forests. Op de marktkramen vind je informatie over bijvoorbeeld inrichting, bouw en energiesystemen.
Het volledig programma van de zaterdag vind je HIER.
Zondag 4 juni is de dag van de wooninitiatieven: wat er bij de oprichting en realisatie komt kijken, hoe deze ondersteund kunnen worden, welke ervaringen er al zijn. De sprekers geven voorbeelden uit de praktijk. Op de initiatiefgroepenmarkt worden de kramen bemand door inspirerende initiatiefgroepen die zich aan je voorstellen. Een goed moment ook om ervaringen uit te delen. En je kunt je ter plekke aanmelden.
Het volledig programma van de zondag vind je HIER.
Het programma op beide dagen loopt van 10.00 tot 16.00 uur, gelijk met de openingstijden van de modelwoningen. Kimm Boum Bletterman verzorgt de livemuziek (gitaar en zang), er is een mobiele Barista en in de middag verse pizza. De dagen zijn gratis te bezoeken.