Spring naar content

Aanleunwoning kosten

Wat kost een aanleunwoning?

De kosten van een aanleunwoning hangen af van de wensen en behoefte die bij de ontwikkelingen komen kijken. Naast onze budgetlijn zijn al onze aanleunwoningen maatwerk producten, deze zijn verkrijgbaar vanaf €64.690. Het uiteindelijke bedrag van de aanleunwoning is afhankelijk van uw wensen en behoeften.

>> Bekijk hier al onze modellen mantelzorgwoningen <<

Wat is er standaard inbegrepen in de prijs van een aanleunwoning?

Bij de bouw van een aanleunwoning houden we rekening met het optimale woongenot en de veiligheid van de bewoner. Daarom worden onze aanleunwoningen gebouwd met duurzame en onderhoudsarme materialen, op deze manier willen we een steuntje bijdragen aan een duurzame wereld. Ook zorgen we voor een praktische inrichting binnen de aanleunwoning. Omdat DomusCura kwaliteit vooropzet, zijn alle woningen standaard voorzien van:

• Brede en drempelloze doorgangen
• Massief houten laminaat incl. ondervloer en hoge plint door de volledige woning
• Complete keuken inclusief combimagnetron en inductie kookplaat
• Een 80 liter elektrische boiler in combinatie met infrarood verwarmingspanelen
• Hooge kwaliteit gevelbekleding
• Luxe inbouwschuifkasten, waarbij je de indeling zelf samen kan stellen
• Badkamer betegeld met watervaste tegelplaat tot plafondhoogte en luxe sanitaire voorzieningen (douche met verdiepte douchebak)
• Led spots op dimmers (per ruimte bedienbaar)
• Elektrische en natuurlijke ventilatie

Aanleunwoning LeersumAanleunwoning Rijpwetering

Financiering van een aanleunwoning

De aanschaf van een aanleunwoning brengt kosten met zich mee die niet voor iedereen makkelijk te dragen zijn. Door onze samenwerking met financieringsmaatschappijen ondersteunen wij in het rondkrijgen van de financiering. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om subsidie aan te vragen bij het plaatsen van een aanleunwoning. Er zijn dan ook uiteenlopende mogelijkheden om een aanleunwoning te financieren, wij helpen u bij het bepalen van de juiste financiering.

Meer informatie over de financiering van een aanleuningwoning of mantelzorgwoning? Lees dan verder.

Waarom een aanleunwoning?

Aanleunwoningen zijn ideaal voor ouderen die zelfstandig kunnen wonen maar verzorging wel dichtbij huis willen hebben. Doordat de woning in directe verbinding staat met de woning van een mantelzorger kan intensieve zorg makkelijker worden verleend. Dit scheelt niet alleen veel in tijd, maar ook in reiskosten. Daarnaast is het vaak prettiger om zorg te krijgen van een bekende, dan in een verzorgingstehuis. Op deze manier kan er zo lang mogelijk gezorgd worden voor een naaste.

Neem contact op

Heeft u vragen over de diverse mogelijkheden en de kosten van een aanleunwoning? Of wilt u ondersteuning bij de financiering van een aanleunwoning? Wij helpen u graag verder! Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.