Beste relatie,

Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over de noodzakelijke maatregelen die wij als Domus Cura zullen treffen omtrent de huidige situatie van het corona virus in Nederland. Gezien het besmettingsgevaar en de nodige contacturen die op dit moment in de bouw en ontwerpfase nodig zijn, hebben wij de volgende maatregelen getroffen: 

Normaal gesproken worden er persoonlijke/fysieke afspraken ingepland om de ontwerptekening en wensen te bespreken en uiteindelijk ook om de materialen en kleuren uit te zoeken. Gezien de situatie willen wij dit proces zo veel mogelijk op afstand laten verlopen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit betekent dat wij de ontwerptekeningen en de eventuele wijzigingen per mail of per telefoon met u door willen spreken. Wanneer het ontwerp goedgekeurd is, zullen we een prijsopgave maken om vervolgens via digitale brochures en foto’s wellicht ook de kleur en materiaalkeuze te bespreken. Als extra dienst bieden wij aan om vrijblijvend een 3D visualisatie van het besproken ontwerp te maken om u al een goed beeld van het eindresultaat te kunnen tonen. Tijdens de eventuele bouw van uw woning zullen wij u wekelijks met een fotoreportage op de hoogte houden.

Bekijk hieronder een kort voorbeeld fragment van een 3d visualisatie.

 

Natuurlijk hopen wij dat u hier begrip voor heeft en zodra de situatie verandert, wij elkaar zo spoedig mogelijk weer kunnen zien en/of kennis kunnen maken.

Mocht u hier verder vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Alvast bedankt voor uw begrip,

 

Met vriendelijke groet,

 

Thijs en Ties van Gestel

Domus Cura.