Search
Generic filters

Domuscura goes Virtual!

U bent hier: 

Hoe kun je nou een nieuwe klant de beste beleving geven van zijn toekomstige woning zonder dat er al enige productie aan te pas is gekomen?

Door hem een rondleiding te geven door zijn eigen woning inclusief al zijn gekozen materialen! Dit klinkt nog onwerkelijk maar is binnenkort realiteit bij Domuscura!
DomusCura heeft binnenkort als één van de eerste bedrijven ter WERELD een gestreamde functionele 3D (game) applicatie live staan. Aangezien wij niet direct thuis waren in deze ( snelle) virtuele wereld, zijn wij hier hartstikke trots op.
Verwar het echter niet met een virtuele (video) tour welke je al overal tegen komt. In tegenstelling tot de ‘Streetview tours’ voegt een applicatie als dit heel veel waarde toe!

Onze applicatie omvat nu enkel het nieuwe model Dahlia, maar zal op termijn uitgebreid gaan worden met meerdere modellen en meer interactiviteit. Dit is binnenkort te zien op ons geheel vernieuwde website!

Waarom heeft Domuscura hiervoor gekozen? Heel simpel. De op maat gemaakte woningen worden bij ons binnen 5 a 6 weken gebouwd. Het eindresultaat zien ze vaak pas een paar dagen voor plaatsing. Het is voor de klant vaak al een hele stap om te verhuizen van de eigen vertrouwde woning naar de zorgwoning. Op deze manier kun je de klant alvast het beste laten wennen, het vertrouwen geven en natuurlijk enthousiast maken!