Financiering mantelzorgwoning

U bent hier: Home / Nieuws / Financiering mantelzorgwoning

Financiering mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een woning die geplaatst is op een privéterrein, vaak bij een familielid of andere naaste. Mantelzorg wordt aangeboden aan ouderen of gehandicapten die constant zorg nodig hebben. Mensen kiezen steeds vaker voor een mantelzorgwoning omdat verzorgingshuizen overvol zitten en er geen afstand zit tussen de hulpbehoevende en mantelzorger.

Aanbod in mantelzorgwoningen
Wij bieden een ruim assortiment aan mantelzorgwoningen aan, aangepast op uw specifieke wensen. Een zorgunit is bijvoorbeeld een kleine woning die al op een oppervlakte geplaatst kan worden vanaf 12 m², terwijl de Begonia 65 m² aan woonruimte biedt. Alle woningen zijn goed geïsoleerd en worden steeds vaker energieneutraal opgeleverd.

Kosten van een mantelzorgwoning
Hoewel een mantelzorgwoning een grotere investering in één keer is dan een verzorgingstehuis, biedt de mantelzorgwoning veel voordelen en is het op de lange termijn een slimme investering! Vaak kunnen mantelzorgwoningen hergebruikt worden of kunt u deze laten financieren. Meer informatie over de kosten die komen kijken bij een mantelzorgwoning vindt u hier.

Financiering mantelzorgwoning
Heeft u niet de middelen om in één keer de financiering voor uw mantelzorgwoning rond te krijgen? Geen enkel probleem! Wij werken samen met een financieringsmaatschappij die u kan helpen om uw mantelzorgwoning te financieren. Wij ontzorgen u van A tot Z: vraag vrijblijvend een gesprek aan en wij kunnen u adviseren op het gebied van het type mantelzorgwoning, aanpassingen in het ontwerp, vergunningen bij de gemeente en de financiering van de mantelzorgwoning.

Vraag informatie aan

Ruim 50 jaar ervaring & vakmanschap in het bouwen van aangepaste woningen.

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Eerste voorraad modellen bijna gereed!

 Lees meer

Tijdens de bouwvak vakantie geopend op afspraak

 Lees meer

Tiny House Domuscura

 Lees meer