Search
Generic filters

Flexwoningen!

U bent hier: 

Domuscura en Inside Living hebben de handen ineen geslagen voor de realisatie van flexwoning projecten in Nederland.
Hierbij een korte toelichten van deze samenwerking en hoe het tot stand is gekomen.
Domuscura realiseert al jaren mantelzorg woningen en zorghofjes in Nederland en heeft daarmee een toonaangevende reputatie opgebouwd in Nederland.

Inside Living is een gespecialiseerd bedrijf in prefab houtbouw en heeft al verscheidene woonprojecten met Domuscura gerealiseerd.

Samen bezitten zij over een hoop expertise, niet enkel over de bouw maar ook over de bijkomende zaken zoals vergunningen, transporten en aanleg van de infra.
Daarin is een duidelijke gezamenlijke visie ontstaan en zijn er afgelopen tijd investeringen gedaan om vanaf volgend jaar klaar te staan voor de realisatie van grotere woonprojecten.

Bekijk hier de gloednieuwe website: https://www.flexwoning.nl
Wat houden flexwoningen nu eigenlijk in?

Flexwoningen zijn geschikt voor gemeenten en/of woningstichtingen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor tijdelijke huisvesting. Een flexwoning is doorgaans een flexibele, kleine woning die bedoeld is voor mensen die snel huisvesting nodig hebben.
Er wordt niet gekeken naar hoe lang iemand al ingeschreven staat voor een woning, maar naar wie het beste bij de woning en de woonomgeving past. Vaak bevindt een flexwoning zich in een complex met meerdere flexwoningen.

Vorige week is de eerste flexwoning geplaatst in Almere.
Bekijk hier het filmpje op onze Instagram pagina.