Search
Generic filters

Gerealiseerde projecten Domuscura

U bent hier: 

Ons eerst project was een uitbreiding van een bestaand zorgcomplex. Zij gingen eerst via een enquête peilen of er genoeg interesse voor was. Vrijwel direct kregen zij een storm aan geintresseerde binnen. Dit was voor hun genoeg bevestiging om de uitbreiding te realiseren. Zodoende kwamen zij bij ons terecht. Zij hebben gekozen voor een verlengstuk aan het bestaande zorgtehuis.

In totaal zijn er 6 complete woningen gebouwd die zijn verbonden middels een lichtluis in het midden (zie foto’s). De woningen worden verwarmd middels infrarood vloerverwarming i.c.m. zonnepanelen waardoor zij zeer energie zuinig zijn. Bekijk het onderstaand 3D filmpje welke eerst gemaakt kan worden voordat het project is gerealiseerd. Op deze manier wordt er een duidelijk beeld gecreëerd voordat het er daadwerkelijk staat.

Daarna hebben wij een kleinschalig project ontwikkeld in Bilthoven die bestaat uit 4 losse woningen. De woningen zijn in de boerderij stijl gemaakt van de hoofdwoning. De bewoners hadden in hun vorige verblijf erg veel last van de geluiden van buitenaf. Onze woningen zijn standaard zeer goed geïsoleerd waardoor zij nu geen overlast meer ondervinden.

Op dit moment zijn wij al erg ver met de productie voor uitbreiding van een zorgboerderij. Ook zij hebben gekozen voor vaste woonverblijven op hun terrein. In eerste instantie gaat het om 8 woningen, zodra zij goedkeuring krijgen zullen zij in totaal 25 woningen plaatsen.
Omdat de woningen betaalbaar blijven, kunnen zij de woningen verhuren voor een lager bedrag zodat het voor iedereen mogelijk is om hier te wonen die speciale zorg nodig heeft.

Momenteel zijn wij druk met het uitwerken van meerdere projecten. Wij kijken er zeer naar uit om deze projecten volgend jaar te realiseren!

Heeft u ook interesse om een soortgelijk project te realiseren?

Vul dan uw gegevens in via onderstaand contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk ook onze nieuwe ‘budget’ lijn en bekijk ons binnenkort ook op RTL Z! En vind hier onze nieuwste prijzenoverzicht.