Search
Generic filters

Hoogtepunten van afgelopen jaar

U bent hier: 

Na een bewogen jaar als afgelopen jaar is het goed om eens terug te kijken.

Allereerst zijn wij ontzettend trots op het team die altijd voor 100 procent inzet toont, flexibel is en in oplossingen blijft denken. Alleen daarmee kun je letterlijk en figuurlijk ‘ bouwen’.

We hebben meer dan 80 maatwerk zorgwoningen mogen plaatsen verdeeld over Nederland. Meer dan de helft kiest ervoor om alle werkzaamheden op locatie eveneens aan ons uit te besteden.

Er komt een hoop bij kijken voordat de woning daadwerkelijk op locatie wordt opgeleverd door de adviseur.

Afgelopen jaar hebben wij helaas ook te maken gehad met de (opeens) langere levertermijnen van materialen, de (extreme) prijsverhogingen en uitval van personeel i.v.m. corona.

Wij hebben hierdoor niet kunnen voorkomen dat een aantal woningen later werden geleverd dan de afgesproken termijn. Om dit in goede banen te leiden is samenwerking een pre. Maar ondanks de uitdagingen kunnen wij met een tevreden gevoel het jaar afsluiten en kijken wij uit naar de nieuwe ontwikkelingen van volgend jaar!

De particuliere markt blijft onze doelgroep maar wij staan ook klaar om grotere projecten te realiseren in de vorm van o.a. zorghofjes, flex woningen voor spoedzoekers en om wellicht een kleine bijdrage te leveren aan de hoge woningnood.

Houd ons in de gaten om op de hoogte te blijven!

Team Domuscura