Spring naar content

Kansen voor zorgbedrijven

Het aanbieden van zorgwonen op de zorgboerderij is een mooie manier om uw bedrijf uit te breiden. Er is steeds meer vraag naar zorg maar helaas te weinig huisvesting. En de verhouding van vraag en aanbod zal in de toekomst helaas nog meer uit balans gaan.

Het biedt dus veel kansen en mogelijkheden. Daarnaast wordt de wetgeving dusdanig verandert dat ondernemers veel meer de kans krijgen om dit soort projecten te ontwikkelen.

Momenteel hebben wij meerdere aanvragen lopen en al een aantal gerealiseerd. Hier leest u meer over in het volgende artikel. Wij behandelen kleine en grootschalige projecten.

Ondernemers komen bij ons omdat wij in het gehele traject zo veel mogelijk ‘ontzorgen’. Dit kan alleen als alle kennis in huis is. Wij werken met een team van jong en oud die zich heeft specialiseert op zijn of haar vakgebied. Denk aan kennis van regel-wetgeving, vergunningstrajecten/tekeningen, begrotingen maken, werkvoorbereiding, aanleg infra, en natuurlijk de kennis over de bouw van onze zorgwoningen. Juist om deze reden krijgt u volledige ondersteuning in het gehele traject.