Spring naar content

Kant-en-klare mantelzorgwoningen

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun vriend of familielid welke intensieve hulp nodig heeft zelf te verzorgen, zonder hier ver voor te hoeven reizen en binnen hun eigen vertrouwde omgeving. Het plaatsen van een kant-en-klare mantelzorgwoning biedt hier vaak een uitkomst. Een kant-en-klare mantelzorgwoning is een zorgwoning welke vooraf (prefab) wordt geproduceerd en kant-en-klaar wordt opgeleverd. De zorgwoning kan dan direct op de grond van de mantelzorger geplaatst worden en is klaar voor gebruik.

Wat zijn de verschillen tussen kant-en-klare mantelzorgwoningen en reguliere mantelzorgwoningen?

Het grote verschil met een regulier gebouwde zorgwoning is dat een kant-en-klare zorgwoning niet op de locatie zelf gebouwd wordt, maar in onze eigen fabriek. Een ander groot verschil met traditionele/klassieke bouw is dat een prefab mantelzorgwoning een stuk sneller gebouwd is dan een traditionele mantelzorgwoning.

Wat zijn de voordelen van kant-en-klare mantelzorgwoningen?

Een mantelzorgwoning die kant-en-klaar is, biedt verschillende voordelen voor de bewoner. Doordat u bij DomusCura een volledige begeleiding krijgt vanaf het eerste contact tot en met de oplevering kunt u samen met ons bepalen wat de indeling en de uitstraling van de zorgwoning wordt. Tijdens dit gehele proces wordt er rekening gehouden met uw wensen en behoeften en kan de zorgwoning geheel op maat gemaakt worden in onze eigen fabriek. Hierdoor wordt de zorgwoning ideaal ingericht, waardoor de bewoner optimaal kan genieten van zijn of haar leven.

De prefab mantelzorgwoning wordt onder ideale omstandigheden gebouwd in onze fabriek. Doordat weersinvloeden geen invloed hebben is de kans op bouwvertraging minimaal en doordat de woning binnen gemaakt wordt, heeft u geen kans op verborgen vocht in huis. Hierdoor is de prefab mantelzorgwoning ten opzichte van een normale mantelzorgwoning sneller leverbaar. De woning kan direct op zijn plek geplaatst worden en is direct bewoonbaar. Vanwege de snelheid van bouwen en het gebruik van duurzame materialen zijn onze prefab mantelzorgwoningen relatief goedkoop en erg duurzaam.

Tweedehands kant-en-klare mantelzorgwoningen te koop

Bent u op zoek naar een tweedehands kant-en-klare mantelzorgwoning? Naast nieuwe prefab zorgwoningen hebben wij ook verschillende tweedehandse mantelzorgwoningen beschikbaar. Bekijk hieronder het aanbod en de beschikbaarheid van onze tweedehands zorgwoningen

https://domuscura.nl/binnenkort-verkrijgbaar-tweedehands-mantelzorgwoning/

https://domuscura.nl/te-koop-tweedehands-mantelzorgwoning-3/

https://domuscura.nl/mantelzorgwoning-per-direct-leverbaar/

https://domuscura.nl/te-koop-tweedehands-mantelzorgwoningen/

Meer informatie over onze kant en klare mantelzorgwoningen

Wilt u meer weten over onze kant-en-klare mantelzorgwoningen en over onze werkwijze?

Vraag meer informatie aan via het formulier op deze pagina, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!