Search
Generic filters

Mogelijkheden veranda’s bij een mantelzorgwoning

U bent hier: 

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Mogelijkheden veranda’s bij een mantelzorgwoning

Er zijn tal van voordelen op te noemen om te kiezen voor een veranda maar het grootste voordeel is dat je er het gehele jaar plezier van heb, een echte aanwinst dus!

Of je nu kiest voor een veranda die direct in de fabriek wordt gebouwd of een veranda die op locatie wordt aangebouwd, beide opties zijn prima te realiseren.

Meestal wordt er gekozen voor een veranda die gerealiseerd wordt met een doorlopende kap. Daarbij zijn tal van mogelijkheden, waaronder eiken staanders gecombineerd met een onderhoudsarme vlonder. Om het af te maken een aantal sfeervolle spots in het plafond verwerkt.

De andere mogelijkheid is om een kunststof of houten veranda op locatie te realiseren. Onze wandelementen zijn standaard al extra verstevigt waardoor er in de meeste gevallen niks aangepast hoeft te worden. Door onze constructieve tekeningen kan de leverancier zien waar hij precies zijn veranda aan kan bevestigen.

De prijzen zijn heel gevarieerd. Een veranda onder een doorlopende kap is in de meeste gevallen kostbaarder dan losse veranda. De waarde van het huis zal echter stijgen. De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de gekozen materialen en de afmetingen.

Zodra u een offerte opvraagt kunt u dit altijd als een extra post opvragen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op!

** klik op de foto voor meerdere voorbeelden**

https://domuscura.nl/contact/