Spring naar content

Nieuwbouw projecten Domuscura

Op dit moment zijn er verscheidene projecten in ontwikkeling. Momenteel gaat dit over woonprojecten vanaf 4 woningen tot projecten van 25 woningen voor met name spoedzoeker.

De meeste projecten worden gerealiseerd in het buitengebied. Omdat wij in samenwerking met bouwpartner Inside Living op redelijk korte termijn verplaatsbare woningen volgens nieuwbouw besluit kunnen bouwen en leveren, merken wij dat er een verschuiving gaande is bij de gemeenten in Nederland. Alhoewel niet alle aanvragen doorgang vinden, zijn de meeste gemeenten sneller bereid om een vergunning af te geven in gebieden waar men het voorheen niet voor mogelijk hield.

Dit heeft te maken met ontzettend veel factoren waaronder de woningnood.

Onze eerste woonzorgprojecten werden al in 2016 gerealiseerd. In de jaren daarna is er veel kennis opgedaan voor de realisatie van soortgelijke projecten, en dat werpt nu zijn vruchten af.

Ook voor ons en onze bouwpartner biedt deze tijd uitdagingen; denk aan materialen, personeel, duurzaam bouwen maar tegelijkertijd de kosten in de hand houden en de hoeveelheid wetten en regels waar we ons aan moeten houden.
Toch merken wij dat er doelen behaald kunnen worden met onze manier van bouwen.

De projecten worden met beelden bijgehouden en de samenvattingen zullen wij met veel plezier aan u delen.