Spring naar content

Onze visie voor 2020!

Onze visie blijft onveranderd in 2020; kwaliteits zorgwoningen bouwen voor zowel de particuliere en de zakelijke markt. Domuscura is steeds meer een begrip in Nederland op het gebied van zorgwoningen. In de afgelopen jaren hebben wij zoveel verschillende zorgwoningen gerealiseerd en geplaatst met ieder zijn eigen aanpassingen. De diversiteit in de productie en de werkvoorbereiding op locatie zorgt voor een bonk ervaring. Ons team is dan ook meer dan klaar voor 2020!

In 2020 staan er weer nieuwe ontwikkelingen op de planning. Er zullen diverse hofjes in verschillende vormen worden gerealiseerd voor zowel particulieren als ook gemeentes. Tevens zullen er nieuwe modellen worden ontwikkeld en krijgt iedere klant een 3D virtual beeld van de ontworpen woning. De woning is in detail te zien en u kunt elk vertrek binnenlopen en bekijken. Verder zal er een nieuwe fabriek worden gebouwd in Wageningen waar Domuscura zich zal vestigen.

Kortom weer volop nieuwe uitdagingen die wij maar wat graag aangaan.
*Houd altijd rekening met onze planning. Zodra u interesse heeft in een mantelzorgwoning is het verstandig om niet te lang te wachten voor het maken van een vrijblijvend advies gesprek*