Search
Generic filters

Onze visie voor 2024

U bent hier: 

Terugblik 2023:

Het afgelopen jaar was een periode van groei en positieve verandering voor DomusCura. We hebben aanzienlijke stappen gezet in het realiseren van onze missie om hoogwaardige zorg en huisvesting te bieden aan onze cliënten. Enkele hoogtepunten van 2023 zijn onder andere:

Samenwerking en partnerschappen: We hebben waardevolle samenwerkingsverbanden gesloten met producenten, zorginstellingen en andere stakeholders in de zorgsector. Deze partnerschappen hebben ons in staat gesteld om onze impact te vergroten en onze expertise te delen.

Kwaliteit en excellentie: We zullen blijven streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en huisvesting voor onze klanten. Dit omvat het blijven verbeteren van onze diensten en het waarborgen van de kwaliteit van de woningen en de tevredenheid van onze klanten.

_________________________________

Vooruitkijkend naar 2024, zijn we vastbesloten om onze groei en positieve impact voort te zetten. Onze visie voor het komende jaar omvat:

Uitbreiding van onze diensten: We gaan ons aanbod uitbreiden met verhuur- en tweedehands woningen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Hierdoor kunnen we zorg- en huisvestingsoplossingen aanbieden voor een bredere doelgroep.

Innovatie en technologie: DomusCura heeft geïnvesteerd in Revit, een krachtige tool die wordt gebruikt voor het ontwerpen, modelleren, beheren en documenteren van bouwprojecten. Revit zal DomusCura helpen om efficiëntere en effectievere projecten te realiseren, de kwaliteit van ontwerpen, 3D visualisaties en documentatie te verbeteren.

Samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid: DomusCura zal blijven samenwerken met partners en zich tevens actief inzetten voor maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid in de zorgsector. We geloven dat samenwerking de sleutel is tot succes en het bevorderen van positieve verandering.