Spring naar content

Over ons

Ontstaan uit een gezamenlijk passie voor de bouw

Vader Ties en zoon Thijs-Jan hebben gezamenlijk een gerelateerde werkervaring in de bouw en zorgbranche van zeventig jaar. Met een gecombineerde denkwijze van ouderwets degelijk bouwen gepaard met de innovaties van deze tijd, bouwen zij uw zorgwoning geheel naar uw wens.

Ons team

Maxime van Gestel medewerker DomusCura

Maxime Boehle- van Gestel

MARKETING EN ADVISEUSE

Een commerciële en gastvrije duizendpoot die vaak uw eerste aanspreekpunt is binnen het bedrijf. Zij is de schakel tussen de klanten en het overige personeel.

Bas Staal medewerker DomusCura

Bas Staal

CAD TEKENAAR

Een creatief talent die met behulp van CAD software, alle plattegrondtekeningen in 2D of 3D uitwerkt voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. In samenspraak met de adviseur werkt hij de definitieve tekeningen uit.

Thijs-Jan van Gestel DomusCura

Thijs-Jan van Gestel

ALGEMEEN DIRECTEUR EN PROJECTLEIDER

Thijs-Jan is een gedreven individu met een diepe passie voor zijn product. Hij vervult een belangrijke rol binnen het bedrijf en staat er altijd klaar voor om u advies te geven over de woning die het beste aansluit bij uw situatie. Met uitgebreide kennis van de bouwsector en een scherp oog voor detail, denkt hij altijd in termen van precisie.

Ties van Gestel DomusCura

Ties van Gestel

ALGEMEEN DIRECTEUR EN VERKOOPADVISEUR

Ties heeft een waardevolle bron van ervaring en deskundigheid op het gebied van (aangepaste) woningbouw. Hij houdt voortdurend de ontwikkelingen in de fabriek in de gaten en staat ook graag voor u klaar als verkoopadviseur, om u van dienst te zijn.

Frank Möller DomusCura

Frank Möller

ALGEMEEN MANAGER EN ADVISEUR

Frank vormt de centrale schakel tussen de klantwensen en het uiteindelijke product. Dankzij zijn commerciële ervaring en diepgaande kennis van het product en het materiaal, is hij in staat om de klant van passend advies te voorzien en actief mee te denken in het ontwerp- en bouwproces.

Tom van Engelen DomusCura

Tom Engelen

UITVOERDER

Voordat een woning daadwerkelijk gereed is, is er aanzienlijke voorbereiding nodig, inclusief de werkzaamheden ter plaatse. Tom speelt een rol in het begeleiden van zowel de klant als de medewerkers op locatie. Hij beschikt over aanzienlijke expertise binnen zijn vakgebied!

Carin Möller-Heij DomusCura

Carin Möller-Heij

HOOFD KLANTENSERVICE

Carin is onze betrouwbare steunpilaar: hulpvaardig, empathisch en met een sterke technische achtergrond. Ze fungeert als de onmisbare schakel tussen klanten en ons team, en is uw aanspreekpunt voor service en onderhoudszaken.

Bas Zijlstra DomusCura

Bas Zijlstra

KWALITEITSMANAGER, HOOFDPLANNER EN INKOPER

Bas is de manager voor kwaliteit en productie, en zijn verantwoordelijkheid omvat het handhaven van ons hoogwaardige kwaliteitsborgingssysteem. Zijn ultieme doel is ervoor te zorgen dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt en dat de woning op weg gaat naar een tevreden klant!

Ian Bouwmeester DomusCura

Ian Bouwmeester

SERVICE- EN ONDERHOUDSMONTEUR

Een onmisbare kracht in ons team: Ian, service- en onderhoudsmonteur in hart en nieren. Met diepgaande technische kennis en een betrokkenheid houdt hij alles moeiteloos draaiende. Zijn expertise versterkt niet alleen de woningen, maar ook de band met onze klanten.

Jaap Heijndermans DomusCura

Jaap Heijndermans

CALCULATOR EN ADMINISTRATIE

Jaap is gedreven met een scherp oog voor detail. In eerste instantie neemt hij de verantwoordelijkheid voor alle financiële plannen. Zodra alle definitieve keuzes zijn gemaakt en de grondslagen duidelijk zijn, is Jaap degene die de offerte tot in de kleinste puntjes verzorgt, met een nauwgezette en georganiseerde aanpak.

Betsie Roosenboom DomusCura

Betsie Roosenboom

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Een collega die oprecht betrokken is en vanuit zowel het klantperspectief als het bedrijfsbelang meedenkt. Hoewel ze zelfstandig de administratieve taken uitvoert, staat ze altijd klaar om bij te springen waar nodig, bijvoorbeeld bij de klantenservice, met een bereidwillige instelling.

Kim Krokkee DomusCura

Kim Krokkee

KLANTENSERVICE

Kim gaat doelgericht te werk en is vastbesloten om de optimale oplossing te vinden. Met haar behulpzaamheid en empathie kan ze zich uitstekend inleven in de klant en diens problemen. Als het gaat om service en onderhoud, kunt u bij Kim rekenen op de juiste ondersteuning.

Afbeelding DomusCura

Wilt Meendering

ADVISEUR

Een klantgerichte adviseur die deskundig advies biedt in het noorden van Nederland. Door zijn eigen positieve ervaring met een mantelzorgwoning van DomusCura wil hij toekomstige klanten dezelfde beleving geven. Zijn woning in Vriescheloo dient als modelwoning, zodat klanten de kwaliteit zelf kunnen ervaren.

Sander Kamp DomusCura

Fleur Verheij

JURIDISCH MEDEWERKER

Fleur, onze juridische medewerker, staat altijd klaar met expertise en vriendelijkheid. Ze vindt oplossingen die zowel de klant als het bedrijf ten goede komen, wat haar tot een onmisbare schakel in ons team maakt.

Sander Kamp DomusCura

Sander Kamp

ONTWERPTEKENAAR EN CAD AUTOMATISERING

Sander is een ontwerper die kan automatiseren, hij kan met behulp van CAD-software technische tekeningen ontwerpen en maakt het in staat om herhaald te automatiseren met behulp van scripts en tools. Hierdoor zijn de productietekeningen tot een minimum beperkt op fouten.

Stefan Nijland DomusCura

Stefan Nijland

BOUWKUNDIG INGENIEUR

Een ware expert op zijn gebied. In gevallen waarvoor geen vergunningsvrije plaatsing mogelijk is, zal hij zorgen voor de benodigde documentatie. Dit omvat voornamelijk gedetailleerde bouwtechnische berekeningen.

Afbeelding over ons pagina DomusCura

Jarenlange ervaring

Ties van Gestel komt uit een bouwgeslacht en heeft in zijn loopbaan als aannemer reeds jarenlang bestaande woningen aangepast voor mensen die invalide werden. Voornamelijk in opdracht van gemeentes, particulieren, bedrijven etc.

Projectontwikkeling

Daarnaast heeft hij zich de laatste 10 jaar als project-ontwikkelaar gemanifesteerd in de recreatiesector en daarin talloze recreatiewoningen gebouwd. Zodoende ook voldoende ervaring opgedaan in de bouw van mobiele woningen.

Afbeelding over ons pagina DomusCura
Afbeelding over ons pagina DomusCura

Mantelzorgwoningen

Vanaf 1 november 2014 is er besloten dat mantelzorgwoningen vergunningsvrij geplaatst mogen worden. Ties heeft toen direct het idee opgepakt om samen met zoon (8e generatie in de bouw) deze woningen te gaan ontwikkelen en te bouwen. Inmiddels hebben wij ruim 600 mantelzorgwoningen gerealiseerd en geplaatst door heel Nederland.

Zakelijke markt

Inmiddels ontwikkelen wij ook projecten voor de zakelijke markt en hebben we diverse modellen ontwikkeld t.b.v. starters, senioren, hofjes, zorg boerderijen en uitbreiding van zorginstellingen. Op dit moment worden er tevens volop Tiny Houses ontworpen en geproduceerd.

Afbeelding over ons pagina DomusCura