Search
Generic filters

Over ons

U bent hier: 

Ontstaan uit een gezamenlijk passie voor de bouw

Vader Ties en zoon Thijs-Jan hebben gezamenlijk een gerelateerde werkervaring in de bouw en zorgbranche van zeventig jaar. Met een gecombineerde denkwijze van ouderwets degelijk bouwen gepaard met de innovaties van deze tijd, bouwen zij uw zorgwoning geheel naar uw wens.

Jarenlange ervaring

Ties van Gestel komt uit een bouwgeslacht en heeft in zijn loopbaan als aannemer reeds jarenlang bestaande woningen aangepast voor mensen die invalide werden. Voornamelijk in opdracht van gemeentes, particulieren, bedrijven etc.

Projectontwikkeling

Daarnaast heeft hij zich de laatste 10 jaar als project-ontwikkelaar gemanifesteerd in de recreatiesector en daarin talloze recreatiewoningen gebouwd. Zodoende ook voldoende ervaring opgedaan in de bouw van mobiele woningen.

Mantelzorgwoningen

Vanaf 1 november 2014 is er besloten dat mantelzorgwoningen vergunningsvrij geplaatst mogen worden. Ties heeft toen direct het idee opgepakt om samen met zoon (8e generatie in de bouw) deze woningen te gaan ontwikkelen en te bouwen. Inmiddels hebben wij ruim 600 mantelzorgwoningen gerealiseerd en geplaatst door heel Nederland.

Zakelijke markt

Inmiddels ontwikkelen wij ook projecten voor de zakelijke markt en hebben we diverse modellen ontwikkeld t.b.v. starters, senioren, hofjes, zorg boerderijen en uitbreiding van zorginstellingen. Op dit moment worden er tevens volop Tiny Houses ontworpen en geproduceerd.

Ons team