Search
Generic filters

Planning Domuscura

U bent hier: 

Het is bij ons bekent dat de maand september de drukste maand is, en dat geldt ook zeker voor dit jaar.

Er zijn veel mensen die overwegen om een mantelzorgwoning te kopen, echter kan er soms geruime tijd over heen gaan voordat daadwerkelijk de koop rond is. En dat is logisch, het is een grote verandering en financieel moet het ook haalbaar zijn. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden o.a. een gedeeltelijke lening. Hierover meer in een ander nieuwsbericht.

Daarom stellen wij u graag op de hoogte van onze planning. Op dit moment is het nog mogelijk om uw woning te produceren en te laten plaatsen in 2019. Vanwege onze uitbreiding komt dit niet op een paar weken echter zien wij dat het al oploopt.

In het kort onze werkwijze en de bijbehorende tijdsbestek; Vaak willen mensen eerst een afspraak in Veenendaal om een beeld te krijgen van Domuscura en van onze werkwijze. Er wordt altijd een rondleiding gegeven in de fabriek. Uw wensen worden besproken en er volgt een plattegrond tekening. Er wordt ook altijd een afspraak gemaakt op locatie om het grondwerk op te nemen. Zodra de plattegrond akkoord is wordt er een gespecificeerde offerte opgesteld. Daarna volgt de grondwerktekening en worden de kleuren en materialen uitgekozen. U blijft betrokken bij het productieproces en u bent altijd welkom om even te komen kijken in de fabriek. Het productieproces duurt in totaal 5 tot 6 weken. Nadat de woning is geplaatst zijn de monteurs nog ca. 2 dagen op locatie voor de aansluitingen. De definitieve oplevering gebeurd op locatie zodra alles is afgerond.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op.