Search
Generic filters

Zorgzaam wonen begint hier: Pre-Mantelzorgwoningen

U bent hier: 

  • Home
  • /
  • Zorgzaam wonen begint hier: Pre-Mantelzorgwoningen

Bent u op zoek naar een zorgzame oplossing waardoor u of uw dierbare langer in de vertrouwde omgeving kan blijven wonen? Zoek niet verder! Binnen veel gemeentes heeft het positieve beleid voor pré-mantelzorgwoningen de deuren geopend naar een nieuwe en zorgzame manier van leven. En bij DomusCura staan we klaar om u te begeleiden in dit proces.

Onze missie bij DomusCura is om ouderen en hun geliefden te ondersteunen bij het verkrijgen van toestemming voor het plaatsen van pré-mantelzorgwoning. Deze speciaal ontworpen woningen stellen ouderen in staat om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen of juist dichtbij familie te zijn, terwijl ze kunnen genieten van de nodige zorg en aandacht.

Het beleid voor pré-mantelzorgwoningen is gericht op de toekomst, waarbij het welzijn en de gezondheid van bewoners centraal staan. De voordelen zijn talrijk, en de voorwaarden zijn doordacht. Met een vergunning van 10 jaar en als pensioengerechtigde met directe verwantschap komt u wellicht al in aanmerking.

Bij DomusCura begrijpen we dat het aanvragen van een pré-mantelzorgwoning een belangrijke en grote stap is. Daarom staan onze experts klaar om u te helpen bij het opstellen van een zorgvuldig verzoek, dat voldoet aan alle vereisten en uw specifieke behoeften weerspiegelt.

Neem vandaag nog contact op met DomusCura en laten we samen uw wens voor een pré-mantelzorgwoning verwezenlijken. Samen bouwen we aan een zorgzame en liefdevolle toekomst, precies zoals u het verdient!