Search
Generic filters

Prefab huis

U bent hier: 

Overvolle verzorgingshuizen en lange wachtrijen; Waarschijnlijk heeft u of iemand in uw nabije omgeving hier weleens mee te maken gehad tijdens de zoektocht naar de juiste zorg voor uw ouders, partner of ander familielid. Het liefst zou u de zorg zelf op u nemen, echter is het een hele stap om hier uw privacy voor op te geven en een familielid in huis te nemen. Een mantelzorgwoning kan voor dit probleem een oplossing bieden.

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een kleine, zelfstandige woning die op het terrein van een mantelzorger geplaatst kan worden. Vaak wordt deze in de tuin of tegen het woonhuis aan geplaatst. Een mantelzorgwoning fungeert als een zelfstandige woning en is dan ook van alle gemakken voorzien. De mantelzorgwoningen van DomusCura beschikken altijd over een ruim leefgedeelte met eigen keuken, sanitair en minimaal één aparte slaapkamer. Doordat de mantelzorgwoning op het terrein van de mantelzorger geplaatst wordt is het gemakkelijk zorg te verlenen. Omdat de woningen gescheiden zijn, behoudt u als mantelzorger uw privacy. Ook de zorgbehoevende behoudt zijn of haar gevoel van zelfstandigheid, doordat men gedeeltelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Prefab huis als mantelzorgwoning

Bij DomusCura hebben we verschillende modellen mantelzorgwoningen. Onze modellen zijn allemaal prefab, wat betekent dat deze een kortere productietijd hebben dan reguliere mantelzorgwoningen. Ondanks dat de woningen prefab zijn, kunt u de woning volledig indelen naar uw wensen en behoeften. Ook zijn extra ondersteunende middelen, waaronder een verlaagd aanrechtblad en een drempelloze woning mogelijk. Zo kunt u het prefab huis van uw dromen samenstellen!

Bekijk onze modellen hier >

prefab huis

Zorgeloos wonen in een prefab huis

Bent u actief op zoek naar een prefab huis? Wij bieden u vakkundige begeleiding tot en met de oplevering. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, doorlopen we het volgende proces:

  1. We brengen uw wensen en behoeften in kaart, zodat we weten wat er niet mag missen in de woning
  2. Vervolgens wordt er een ontwerpschets gemaakt waarin alle wensen worden meegenomen
  3. Na goedkeuring van de ontwerpschets starten we met de bouw van het prefab huis in onze eigen fabriek
  4. Zodra de prefab woning klaar is, kan deze direct geplaatst en bewoond worden

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een prefab huis of wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in op deze pagina of neem direct contact met ons op.

Vraag informatie aan

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Onze visie voor 2024

 Lees meer

Stop de Regelkolder!

 Lees meer

Ruim 65% van de gerealiseerde mantelzorgwoningen zijn ruimer dan 70m2

 Lees meer