Search
Generic filters

Prefab zorgwoning

U bent hier: 

  • Home
  • /
  • Prefab zorgwoning

Prefab zorgwoningen

De samenleving vergrijst steeds meer, hierdoor raken veel verzorgingstehuizen overvol. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om mantelzorg aan te bieden aan hun naasten. Met een mantelzorgwoning is het mogelijk om intensieve zorg te bieden aan chronisch zieken, gehandicapten of andere hulpbehoevenden. Het verzorgen van de hulpbehoevenden kost vaak veel tijd, deze tijd kan bespaard worden door het kopen van een zorgwoning bij DomusCura. Een prefab zorgwoning wordt vooraf geproduceerd en klant en klaar opgeleverd. Dit is natuurlijk erg handig, aangezien deze na oplevering direct in de tuin geplaatst kan worden.

Wat zijn de voordelen van prefab zorgwoningen?

Een mantelzorgwoning is ideaal als u voor u naasten wilt blijven zorgen, zonder daarvoor te hoeven reizen. Naast deze oplossing heeft een prefab zorgwoning nog een aantal voordelen:

  • Door onze volledige begeleiding van het eerste contact tot en met de oplevering kunt u samen met ons bepalen wat de indeling en uitstraling van de zorgwoning wordt
  • Alle mantelzorgwoningen bij DomusCura zijn goed geïsoleerd en praktisch ingericht
  • Een prefab mantelzorgwoning is ten opzichte van een normale mantelzorgwoning sneller leverbaar, het op korte termijn aanschaffen van een zorgwoning wordt hierdoor makkelijker
  • Sinds 2014 is voor mantelzorgwoningen geen vergunning meer nodig, hierdoor is het makkelijk om deze aan te schaffen

Bekijk alle prefab zorgwoningen hier

Voor wie is een prefab zorgwoning geschikt?

De prefab zorgwoning is geschikt voor hulpbehoevenden, waaraan intensieve hulp van een familielid of vriend geboden moet worden. De prefab zorgwoning is hiervoor een praktische oplossing, die ook nog eens op korte termijn geleverd kan worden. Door de snelle levering kan deze direct bewoond worden als deze op zijn plek staat. Dit kan bij iemand in de tuin zijn of op een stuk privégrond.

Van eerste contact naar levering

Bij DomusCura bieden we volledige begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Tijdens het gehele proces wordt er rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Daarom zal er aan het begin van het proces altijd alle wensen en behoeften besproken worden. Hierdoor wordt de zorgwoning ideaal ingericht, waardoor de bewoner optimaal kan genieten van zijn of haar leven. Vervolgens zal er een ontwerpschets gemaakt worden, waarin uiteraard de wensen in meegenomen worden. Als de ontwerpschets aan beide kanten goedgekeurd is, kan er worden begonnen aan de bouw in onze fabriek. Op het moment dat de mantelzorgwoning klaar is, kan deze direct op zijn plek worden geplaatst en worden bewoond.

Waarom een prefab zorgwoning kopen bij DomusCura?

DomusCura is al jaren gespecialiseerd in het bouwen van mantelzorgwoningen op maat. Innovatief en duurzaam staan bij DomusCura hoog in het vaandel. Er wordt op een innovatieve manier gebouwd en hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Ook heeft DomusCura een eigen fabriek. Hierdoor kunnen alle mantelzorgwoningen op maat gemaakt worden, waarbij rekening wordt gehouden met alle wensen en behoeften van de klant worden meegenomen.

Meer informatie over prefab zorgwoningen

Meer weten over prefab zorgwoningen en over onze werkwijze? Vraag meer informatie aan via het formulier op deze pagina of neem contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag informatie aan

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Onze visie voor 2024

 Lees meer

Stop de Regelkolder!

 Lees meer

Ruim 65% van de gerealiseerde mantelzorgwoningen zijn ruimer dan 70m2

 Lees meer