Search
Generic filters

Soorten tiny houses

U bent hier: 

  • Home
  • /
  • Soorten tiny houses

Tiny houses komen in verschillende soorten en maten. De ‘tiny housing’ trend is ontstaan in Amerika, waar een ideologie is ontstaan over compacter en duurzamer wonen. Een tiny house is hier de perfecte oplossing voor. We vertellen u graag meer over de verschillende soorten tiny houses en de oplossingen van DomusCura.

Verschillende modellen tiny houses

DomusCura biedt verschillende modellen mantelzorgwoningen aan, welke ook als tiny house gebruikt kunnen worden. Op basis van grootte kunnen we deze woningen onderverdelen in 3 categorieën: tiny-, medium- en large houses. Al deze woningen zijn kleiner dan een reguliere woning en bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van interieur en exterieur.

Tiny houses

De kleinste tiny houses van DomusCura hebben een oppervlakte van minder dan 50m2. Deze woningen zijn in de meeste gevallen op korte termijn leverbaar en ook direct instapklaar. Vaak zijn deze woning nog uit te breiden naar maximaal 60m2, door een extra slaapkamer of berging aan de woning toe te voegen. De woningen hebben allemaal een licht woongedeelte en een unieke uitstraling. Bekijk hieronder de verschillende modellen tiny houses:

AmaliaDahliaDouglasAzaleaAnemoonBudgetwoning

tiny house

Medium houses

De medium ‘tiny’ houses van DomusCura hebben een oppervlakte tussen de 50m2 en 100m2. Binnen deze woningen is er meer variatie mogelijk qua indeling. De woningen hebben een opvallende dakvorm en worden in de meeste gevallen in L-vorm opgebouwd. Bekijk hieronder de verschillende modellen medium houses:

BegoniaLariksAnthurium

medium 'tiny' house

 

Large houses

De large ‘tiny’ houses van DomusCura hebben een oppervlakte tussen de 100m2 en 125m2. Deze woningen hebben standaard een ruime hal met garderobe en een extra slaapkamer of berging ruimte. Door het grotere oppervlak zijn deze woning vrijwel vrij in te delen als het gaat om de indeling. Deze woningen bevatten veel glas, waardoor er veel natuurlijk licht in de woningen komt. Bekijk hieronder de verschillende modellen large houses:

AnjerBromelia

large 'tiny' house

Tiny house van DomusCura

DomusCura heeft jarenlange ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen, chalets en aanleunwoningen. Hierdoor weten zij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een compacte woning. DomusCura heeft om deze reden haar assortiment uitgebreid met tiny houses.

Doordat er een aantal standaard modellen ontwikkeld zijn, is DomusCura in staat om op korte termijn tiny houses te leveren. Echter is een maatwerk tiny house ook mogelijk.

De kosten van een tiny house zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. Een tiny house van DomusCura kan al vanaf €25.000 worden opgeleverd. Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt voorstel? Neemt u dan contact met ons op.

Energiezuinig wonen in een tiny house

Het leven in een tiny house is een stuk energiezuiniger dan het leven in een reguliere woning. De tiny houses van DomusCura zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing en waterbesparing.

  • CO2- en energiebesparend
  • Lange levensduur met hoog rendement
  • Aangename verwarming door infrarood; dit zorgt er ook voor dat ziektes en schimmels zich niet kunnen verspreiden in de woning
  • Uniek wandsysteem met ononderbroken isolatieschil van 100 cm EPS
  • Ruimtebesparend
  • Betaalbaar
  • Geen onderhoudskosten

Interesse in een tiny house?

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte woning. Bent u op zoek naar meer specificaties omtrent de verschillende tiny house modellen? Dan kunt u onze gratis brochure aanvragen. Voor overige vragen of het maken van een afspraak verwijzen we u naar ons contactformulier.

Vraag informatie aan

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Interieurtrends Lente 2024!

 Lees meer

Regels Vergunningsvrij Mantelzorgwoning Plaatsen

 Lees meer

Demomodel Leona nu te koop!

 Lees meer