Spring naar content

Stijgende lijn in de afname van zonnepanelen

Voordat de zonnepanelen worden geplaatst wordt eerst de optimale ligging bepaald voor het hoogste rendement. Ondanks de verschillende dakvormen kunnen er gemiddeld 8 tot 10 zonnepanelen worden geplaatst per zorgwoning. Wij zien een stijgende lijn in de afname van zonnepanelen en dat is niet voor niks. Zonnepanelen in combinatie met onze isolatienormen zorgen voor een lagere energie rekening en tevens lagere CO2 uitstoot. De mogelijkheid bestaat ook om de zonnepanelen op een later moment te plaatsen echter is het voordeliger en praktischer om ze gelijk te installeren zodra de woning is geplaatst.

Voor de levering en installatie van zonnepanelen en airco’s werken wij nu al geruime tijd samen met Klimafrost. Zij werken uitsluitend met A producten en bieden een breed assortiment.

Afhankelijk van de ligging van de woning en of er veel raampartijen zijn, is het soms aan te raden om gebruik te maken van een airco. De zomers worden steeds heter waardoor bewoners graag hun deuren en ramen openzetten. Om er dan zeker van te zijn dat u in de avond een koele leefomgeving heeft, kunt u gebruik maken van de airco. De airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met onze klantenservice.