Search
Generic filters

Terugblik en visie op de toekomst

U bent hier: 

Onze visie blijft onveranderd in 2021; kwaliteits zorgwoningen bouwen voor zowel de particuliere en de zakelijke markt.
Domuscura is steeds meer een begrip in Nederland op het gebied van zorgwoningen. In het afgelopen jaar hebben wij zoveel verschillende zorgwoningen gerealiseerd en geplaatst. Het mooiste blijft toch om te zien hoe telkens de wensen van de klant in een ontwerp worden uitgewerkt en uiteindelijk worden gerealiseerd.

2020 was een jaar waarmee we de geschiedenisboeken in gaan. Corona zorgde ervoor dat we afstand moesten doen van onze werkplek op kantoor, digitalisering nam een vlucht en videobellen is normaal geworden, ook bij ons. Desondanks is bij Domuscura het werk grotendeels doorgegaan: we hebben weer meer zorgwoningen mogen bouwen. Daar zijn we trots op.

Dit was mogelijk door de verscherpte maatregelen in de fabriek en de flexibele houding van het personeel en de klanten.

Voor ons als bedrijf kunnen we dan ook terugkijken op een bewogen jaar maar gelukkig ook een goed jaar, waarin we gezien hebben dat ons team er echt voor gaat en dat we een mooi resultaat kunnen neerzetten, ondanks de aanpassingen.

Het nieuwe jaar 2021 gaan we vol vertrouwen in: we zijn met elkaar mooie plannen aan het maken voor 2021 en zetten in op groei met onze organisatie en ons team!