Spring naar content

Tiny house Weert

Wat zijn tiny houses?

Een tiny house is een klein huis dat op een innovatieve manier gebouwd is en door de compacte inrichting van alle gemakken voorzien is. De standaard grootte van een tiny house is 38m2, maar kan worden uitgebreid tot maximaal 50m2. Dit maakt dat de woning geschikt is voor maximaal 4 personen. De filosofie erachter is om tevreden te zijn met wat je hebt en minder waarde te hechten aan materialisme. De lage aanschafkosten en het duurzame leven maken het wonen in een tiny house betaalbaar en erg aantrekkelijk.

De voordelen van een tiny house

Een tiny house bevat alles wat je nodig hebt; een woonkamer met eetgedeelte, een badkamer, slaapkamer en een eigen keuken. Bij andere wensen kan een tiny house altijd volledig op maat worden gemaakt. Een tiny house biedt dus de voordelen die een ‘gewoon’ huis ook heeft, maar dan met een praktische inrichting.
Naast dat de aanschaf van een tiny house financieel meer vrijheid biedt, maakt de compacte manier van leven de woning ook milieuvriendelijker. Zo is een tiny house onderhoudsvriendelijk, CO2- en energiebesparend, daarbij heeft de woning een lange levensduur met hoog rendement.

Tiny house kopen in Weert

DomusCura bouwt tiny houses door heel Nederland en is ook actief in Weert. Op dit moment is Weert een voorloper als het gaat om tiny houses. Er zijn al permanente locaties waar tiny houses te vinden zijn.

Meer informatie over tiny houses

Heeft u interesse in een tiny house of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bij DomusCura denken we graag met u mee! Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct onze brochure aan.