Search
Generic filters

Vervolgstappen bij uitbreiding zorgbedrijf

U bent hier: 

  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Vervolgstappen bij uitbreiding zorgbedrijf

Voordat daadwerkelijk de woningen in productie gaan, is er al een hoop werk verzet.

Kenmerkend aan Domuscura is onze persoonlijke aanpak. Wij werken met een relatief klein team waar ieder zich heeft gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied.
Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen wat er weer voor zorgt dat alles in een kort tijdsbestek kan worden gerealiseerd.

Allereerst worden er afspraken gemaakt om alle wensen te bespreken en wordt er bekeken of het plan gerealiseerd kan worden. Het plan zal daarna in het kadaster worden ingetekend en onze tekenaars gaan aan de slag met het ontwerp van de woningen en van het gehele plan. Tevens kan het project in een speciaal 3D virtual programma gemaakt worden. Onze werkvoorbereider komt op locatie om de situatie te bekijken waarna hij zorgvuldig alle grondwerkzaamheden berekent en dit verwerkt in een begroting. Tegelijkertijd wordt het vergunningstraject opgestart. Bij elke stap wordt de klant op de hoogte gehouden.
Als wij alle stukken compleet hebben zullen wij dit opstellen in een bedrijfsplan. Ook in het financiële traject kunnen wij bemiddelen. Wij werken al geruime tijd samen met een bedrijf die leningen verstrekt tegen een relatief laag rentepercentage.

Zodra alles akkoord is bevonden wordt er overgegaan op het produceren van het plan en zal alles op locatie worden klaargemaakt.

In onderstaand filmpje een kort verslag over Domuscura.

Heeft u interesse en bent u benieuwd wat er bij u mogelijk is?

Neem dan contact op via info@domuscura.nl of via onze klantenservice: 0318-769161.