Search
Generic filters

Verzorgingshuis Rotterdam

U bent hier: 

Wat biedt een verzorgingshuis in Rotterdam?

Een verzorgingshuis biedt ouderen of zieken een woonomgeving waarin zij kunnen revalideren. Daarnaast kunnen zij gehele of gedeeltelijke hulp krijgen bij dagelijkse handelingen. Ouderen en zieken kunnen de zorg ontvangen die in hun eigen huis niet meer geboden kan worden. Een verzorgingshuis bestaat uit appartementen, hierdoor is er de mogelijkheid een partner mee te verhuizen. Het is ook mogelijk om enkel dag verzorging te krijgen. De hulpbehoevende kan dan ’s avonds weer terug naar zijn of eigen huis gaan.

Een alternatief voor een verzorgingshuis in Rotterdam

Het nadeel van een verzorgingshuis in Rotterdam is dat de bewoner afhankelijk is van de locatie van het verzorgingshuis in Rotterdam en de lange wachtlijsten. Een oplossing voor beide problemen is een mantelzorgwoning. De doorlooptijd van het ontwerp tot realisatie en plaatsing in de tuin van een mantelzorgwoning is gemiddeld 6 weken. Daarnaast is de locatie een verschil: een mantelzorgwoning kan in de tuin van de mantelzorger geplaatst worden, terwijl er een reisafstand bestaat tussen een verzorgingshuis en de naaste familieleden.

Meer informatie over een mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning biedt een vertrouwde woonomgeving voor chronisch zieken, gehandicapten of andere hulpbehoevenden. De woning wordt op privéterrein geplaatst van de zorgverlener, waardoor op ieder gewenst moment de zorg kan worden geboden. Een mantelzorgwoning kan worden geplaatst op de door u gewenste locatie in Rotterdam.

Kosten van een mantelzorgwoning

Bij een mantelzorgwoning komen verschillende kosten kijken, deze variëren afhankelijk van uw wens. Voor €25.000,- inclusief btw kunt u al een woning hebben die volledig instap klaar is. Meer informatie over de prijzen van een mantelzorgwoning leest u hier of neem vrijblijvend contact op om samen uw wensen met betrekking tot een mantelzorgwoning in Rotterdam te bespreken.

Vraag informatie aan

Ruim 50 jaar ervaring & vakmanschap in het bouwen van aangepaste woningen.

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Onze visie voor 2024

 Lees meer

Stop de Regelkolder!

 Lees meer

Ruim 65% van de gerealiseerde mantelzorgwoningen zijn ruimer dan 70m2

 Lees meer