Spring naar content

Visie voor 2023: een bijdrage leveren aan de oplossing voor de woningcrisis.

‘Directielid Thijs van Gestel’: onze visie voor volgend jaar is met name een bijdrage leveren aan de oplossing voor de stijgende woningcrisis in Nederland. Dit geldt voor zowel de mantelzorgwoningen (zie cijfers vergrijzing) als de flexwoning projecten. Ik ben ervan overtuigd dat houtbouw een positieve bijdrage levert voor de grote nieuwbouwopgave van 2023 en dat het kansen biedt om duurzaam gebouwde en betaalbare woningen te realiseren. Ons huidige product is zo door ontwikkeld dat hij nagenoeg aan alle eisen voldoet voor nieuwbouw. Voor flexwoning.nl ontwikkelen wij gebouwen van geprefabriceerde modules, die voor elke doelgroep en toepassing geschikt zijn. Aankomend jaar gaan wij flink opschalen in de productie en met ons huidige team staan wij klaar voor deze mooie uitdaging!’

Afgelopen jaar zijn er bijna 110 mantelzorgwoningen van DomusCura geplaatst. Daarvan is ruim 80% maatwerk waarbij kwaliteit en duurzaamheid een zeer belangrijke rol spelen. Daarnaast streven wij ernaar om bij ieder project een klantgerichte bouwpartner te zijn waarbij er een wederzijds vertrouwen is.

Met name afgelopen half jaar is er geïnvesteerd in het verbeteren van ons CRM systeem en zijn er een aantal nieuwe collega’s bijgekomen die ons team komen versterken!

Kortom 2023 wordt een jaar met een hoop nieuwe kansen en ontwikkelingen waar wij ontzettend naar uit kijken.

Nu eerst genieten van een welverdiende vakantie en en wij hopen u weer volgend jaar van dienst te kunnen zijn!

*Het blijft overigens mogelijk om tijdens de vakantie een afspraak te maken, zie: Op afspraak geopend