Spring naar content

Wat kost een tiny house?

Welke kosten komen er kijken bij de aanschaf van een tiny house?

De prijsstellingen van de tiny houses van DomusCura zijn zo transparant mogelijk opgesteld met zo min mogelijk stelposten. Hierdoor voorkomen we verrassingen achteraf. Maar wat kost een tiny house nu precies? Dekosten van een tiny house zijn erg uiteenlopend, waardoor het lastig is om precies te zeggen wat de kosten zijn. Afhankelijk van de wensen en behoeften kan het kleinste model worden opgeleverd vanaf € 25.000,-. Het kleinste model heeft een oppervlakte van 15m². Voor een compleet voorstel voor de realisatie van een tiny house woning, kunt u het beste contact opnemen met ons. Samen nemen we uw wensen en behoeften door en bespreken we de samenstelling van de tinyhouse woning. Na dit gesprek gaan wij meteen aan de slag om de tiny house woning zo snel mogelijk op te kunnen leveren.

Wat is een tiny house?

Een tiny house is een op een innovatieve manier gebouwde kleine woning. Het biedt meer financiële vrijheid dan een normaal huis. De woning is namelijk een kleiner, maar de kosten daarom ook lager. Daarnaast hebben de bewoners van een tiny house een kleinere ecologische voetafdruk, omdat er kleiner, compacter en duurzamer geleefd wordt. Onze tiny houses hebben een grootte van 15m² tot en met 50m². Mensen die in een tiny house wonen hechten, over het algemeen, minder waarde aan materiaal en zijn vaak op zoek naar vrijheid. DomusCura biedt tiny houses aan in geheel Nederland. Tiny houses zijn onder andere beschikbaar in Almere, Den Haag, Deventer, Enschede en Katwijk.

Wat kost een tiny house?

Tiny house; een duurzame woning

Één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor het wonen in een tiny house is het duurzaam leven. Onze tiny houses worden innovatief ingericht met een aantal snufjes, waardoor de ecologische voetafdruk beperkt wordt. Door te kiezen voor een tiny house van DomusCura, profiteert u van de volgende duurzame voordelen:

  • C02- en energiebesparend
  • Lange levensduur met hoog rendement
  • Door infrarood een aangename verwarming en geen verspreiding van ziekte en schimmels
  • Uniek wandsysteem met ononderbroken isolatieschil van 100 cm EPS
  • Efficiënt ingericht, hierdoor ruimtebesparend
  • Betaalbaar
  • Weinig tot geen onderhoudskosten

Voor wie bouwen wij tiny houses?

Wij bouwen niet alleen maar tiny houses voor de verkoop aan particulieren. Ook voor projectonwikkelaars, aannemers en investeerders is dit zeer interessant. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die tiny houses voor u kan ontwikkelen, dan bent u bij DomusCura op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van mantelzorgwoningbouw, zijn wij in staat om in korte tijd een groot aantal, energieneutrale tiny houses op te leveren. Naast de standaardmodellen, realiseren wij ook maatwerkwoningen.

Meer informatie over tiny houses

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent tiny houses? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan voor meer informatie.