Search
Generic filters

Woning uitgelicht!

U bent hier: 

> klik op de foto voor meer foto’s<<

Sommige objecten willen wij graag meer onder de aandacht brengen omdat ze bijvoorbeeld afwijken door een aantal authentieke en/of sfeervolle details.

Op een prachtige locatie in Gelderland mochten wij een maatwerk zorgwoning plaatsen. De woning staat op een ruim perceel en de tuin biedt veel privacy.
Voor de bewoner was een belangrijk speerpunt dat de woning een landelijke uitstraling heeft en dat haar familie kon komen eten en/of logeren als dat nodig was.

Zo ontstaat er een zorgwoning met diverse multifunctionele kamers.
De aanbouw is opgesplitst in 2 ruimtes. Een ruime entree met garderobe nis en gastentoilet, de overige ruimte is benut met een extra vlizotrap, elektra ruimte ( boiler/meterkast), wasruimte incl. werkblad met bovenkasten en een extra keukenblok met uitstortgootsteen.

Voor het optimaal benutten van de ruimtes is er gekozen voor meerdere (in de wand schuivende) Skantrae schuifdeuren. De eiken spanten in de woonkamer/ keuken geven extra versteviging voor de dakconstructie en zorgen ook voor een ruimtelijk gevoel.

De buitenzijde van de woning is bekleed met 3 verschillende kleuren en materialen.
Type James Hardie Eternite zwarte potdeksel geveldelen met witte HPL platen en donkerrode steenstrips, donkergrijs af-gevoegd.

Het geheel geeft een unieke en warme uitstraling voor een optimaal woongenot!