Spring naar content

Camelia

Camelia DomusCura
Camelia DomusCura
Camelia DomusCura Interieur

Omschrijving

Moderne mantelzorgwoning met grote, op maat gemaakte ramen voor een naadloze binnen-buiten ervaring. Biedt flexibele uitbreidingsopties zoals een terras of een overdekt zitje, versterkend het gevoel van buitenleven.

De woning biedt een warm, huiselijk gevoel met flexibele indelingsmogelijkheden tot wel 100m², waardoor het een ideale keuze is voor diverse levensstijlen. Met zijn moderne uitstraling en elegante design zal deze woning ongetwijfeld snel bekijks trekken.

Specificaties

  • Vanaf 55m2 woonoppervlakte
  • Uniek ontworpen ramen voor maximale lichtinval.
  • Unieke puntdakconstructie voor karakter.
  • Eigentijdse uitstraling, klaar voor de toekomst.
  • Open naar de slaapkamer, met behoud van je rust.

Interesse in deze mantelzorgwoning?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Bent u geïnteresseerd in een huurwoning of in een koopwoning?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van een bestaande woning die bedoeld is voor het verlenen van zorg aan een naaste. Deze woningen zijn ontworpen om een comfortabele, veilige en toegankelijke woonomgeving te bieden voor degene die zorg nodig heeft, dicht bij de zorgverlener.

Waar wordt de mantelzorgwoning geplaatst?

De mantelzorgwoning wordt geplaatst op uw eigen stuk grond. Het is belangrijk dat u over een geschikt terrein beschikt waar de woning kan worden geplaatst, direct naast of in de nabijheid van de hoofdwoning. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang en de mogelijkheid tot het bieden van de benodigde zorg. Bij DomusCura staan we klaar om u te adviseren over de beste plaatsing voor uw situatie, zodat de mantelzorgwoning volledig aan uw behoeften voldoet.

Hoe lang duurt het om een mantelzorgwoning te plaatsen?

De tijd vanaf ontwerp tot oplevering varieert afhankelijk van het type woning en de aanpassingen die nodig zijn. Gemiddeld kunnen we een mantelzorgwoning binnen 3 maanden volledig gebruiksklaar opleveren, afhankelijk van de vergunningsprocedure en uw persoonlijke wensen.

Kan een mantelzorgwoning aangepast worden aan specifieke behoeften?

Absoluut! DomusCura biedt maatwerk oplossingen aan om ervoor te zorgen dat de mantelzorgwoning voldoet aan de unieke behoeften en wensen van de bewoner. Van rolstoeltoegankelijkheid tot aangepaste badkamers, wij kunnen de woning ontwerpen volgens uw specificaties.