Spring naar content

Lariks 1

Mantelzorgwoning lariks
Lariks woning DomusCura
Lariks woning DomusCura
Lariks woning DomusCura
Terras Lariks woning DomusCura
Lariks woning DomusCura
Lariks mantelzorgwoning DomusCura
Lariks woning DomusCura
Lariks woning DomusCura
Lariks woning DomusCura
Lariks woning DomusCura

Omschrijving

Een praktische lichte woning
Het type Lariks heeft een zogenaamde L-vorm en is voorzien van veel en hoge raampartijen, het ontwerp heeft een eigentijdse uitstraling. Deze woning heeft een ruime woonkamer met grote glazen puien, die toegang kunnen geven tot het terras. De woning heeft een open keuken, twee slaapkamers en een apart gastentoilet. Daarnaast nog een prachtige badkamer met luxe sanitair en inloopdouche. Deze woning wordt standaard gebouwd met 2 kleuren materialen wat een apart effect geeft.

Specificaties

  • Vanaf 54 m2 woonoppervlakte
  • Standaard voorzien van ruime logeerkamer/berging
  • Veel variatie mogelijk in indeling
  • Standaard gecombineerde gevelbekleding; gepotdekseld met Dumowood
  • Vanaf € 95.750,- incl. btw

Bekijk de woning in 3D

Interesse in deze mantelzorgwoning?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Bent u geïnteresseerd in een huurwoning of in een koopwoning?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van een bestaande woning die bedoeld is voor het verlenen van zorg aan een naaste. Deze woningen zijn ontworpen om een comfortabele, veilige en toegankelijke woonomgeving te bieden voor degene die zorg nodig heeft, dicht bij de zorgverlener.

Waar wordt de mantelzorgwoning geplaatst?

De mantelzorgwoning wordt geplaatst op uw eigen stuk grond. Het is belangrijk dat u over een geschikt terrein beschikt waar de woning kan worden geplaatst, direct naast of in de nabijheid van de hoofdwoning. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang en de mogelijkheid tot het bieden van de benodigde zorg. Bij DomusCura staan we klaar om u te adviseren over de beste plaatsing voor uw situatie, zodat de mantelzorgwoning volledig aan uw behoeften voldoet.

Hoe lang duurt het om een mantelzorgwoning te plaatsen?

De tijd vanaf ontwerp tot oplevering varieert afhankelijk van het type woning en de aanpassingen die nodig zijn. Gemiddeld kunnen we een mantelzorgwoning binnen 3 maanden volledig gebruiksklaar opleveren, afhankelijk van de vergunningsprocedure en uw persoonlijke wensen.

Kan een mantelzorgwoning aangepast worden aan specifieke behoeften?

Absoluut! DomusCura biedt maatwerk oplossingen aan om ervoor te zorgen dat de mantelzorgwoning voldoet aan de unieke behoeften en wensen van de bewoner. Van rolstoeltoegankelijkheid tot aangepaste badkamers, wij kunnen de woning ontwerpen volgens uw specificaties.