Spring naar content

Leona

Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura
Leona woning DomusCura

Omschrijving

Deze mantelzorgwoning heeft een moderne doordachte, industriële uitstraling. De woning, met zijn 47 m2 aan ruimte, beschikt over luxe voorzieningen, waaronder een verlengde keuken en luxe sanitair. Het zinken dak en de doorlopende gevel creëren een robuuste industriële look. De keuze van kleuren en materialen, geeft de Leona een verfijnde industriële uitstraling die in elke omgeving past. Kortom, Leona combineert stijl en luxe met industriële esthetiek, waardoor het een gewilde mantelzorgwoning is voor comfort met een eigentijds tintje.

Specificaties

  • Grootte van 47 m2 woonoppervlakte
  • Mantelzorgwoning met stijlvolle uitstraling, zinken dak en doorlopende gevel
  • Praktische indeling met verlengde keuken, wasmachine aansluiting en luxe sanitair
  • Voor: € 80.500,- inclusief btw

Interesse in deze mantelzorgwoning?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Bent u geïnteresseerd in een huurwoning of in een koopwoning?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van een bestaande woning die bedoeld is voor het verlenen van zorg aan een naaste. Deze woningen zijn ontworpen om een comfortabele, veilige en toegankelijke woonomgeving te bieden voor degene die zorg nodig heeft, dicht bij de zorgverlener.

Waar wordt de mantelzorgwoning geplaatst?

De mantelzorgwoning wordt geplaatst op uw eigen stuk grond. Het is belangrijk dat u over een geschikt terrein beschikt waar de woning kan worden geplaatst, direct naast of in de nabijheid van de hoofdwoning. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang en de mogelijkheid tot het bieden van de benodigde zorg. Bij DomusCura staan we klaar om u te adviseren over de beste plaatsing voor uw situatie, zodat de mantelzorgwoning volledig aan uw behoeften voldoet.

Hoe lang duurt het om een mantelzorgwoning te plaatsen?

De tijd vanaf ontwerp tot oplevering varieert afhankelijk van het type woning en de aanpassingen die nodig zijn. Gemiddeld kunnen we een mantelzorgwoning binnen 3 maanden volledig gebruiksklaar opleveren, afhankelijk van de vergunningsprocedure en uw persoonlijke wensen.

Kan een mantelzorgwoning aangepast worden aan specifieke behoeften?

Absoluut! DomusCura biedt maatwerk oplossingen aan om ervoor te zorgen dat de mantelzorgwoning voldoet aan de unieke behoeften en wensen van de bewoner. Van rolstoeltoegankelijkheid tot aangepaste badkamers, wij kunnen de woning ontwerpen volgens uw specificaties.