Search
Generic filters

Kosten mantelzorgwoning

U bent hier: 

Kosten mantelzorgwoning

De kosten van een mantelzorgwoning hangt af van de verschillende wensen en faciliteiten. Om de exacte mantelzorgwoning prijzen op te vragen kunt u daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier aan de linkerkant. Wel kunnen we u een indicatie van de kosten voor het bouwen van een mantelzorgwoning geven en andere kosten waarmee u rekening mee dient te houden. Lees daarvoor verder op deze pagina.

Een goed product met een eerlijke prijs. Vanuit dat streven bouwen wij onze mantelzorgwoningen. Daarom zijn al onze woningen standaard opgebouwd met thermische en constructieve hoogwaardige vloer/wand en dak elementen. Wij bouwen al een mantelzorgunit vanaf € 25.000 inclusief btw welke volledig instapklaar is.

Wat kan je verwachten voor deze kosten van een mantelzorgwoning?

 • Een riante slaapkamer voorzien van hotelschakeling
 • Rolstoelvriendelijke doorgangen in de vorm van een draaideur of schuifdeur
 • Luxe inbouw schuifkasten
 • Badkamer rondom betegeld tot plafondhoogte voorzien van hoogwaardig sanitair
 • Verzonken douchebak (inloopdouche)
 • Electrische afzuiging en verhoogd hangtoilet
 • De gehele woning wordt voorzien van vinyl (projectkwaliteit) naar keuze
 • Led verlichting
 • Complete keuken voorzien van al het benodigde apparatuur (combi magnetron/ vaatwasser/
  inductiekooklpaat)

Meer informatie over specifieke prijzen van mantelzorgwoningen vindt u op deze pagina

Overige kosten van een mantelzorgwoning
Naast de prijzen voor een mantelzorgwoning kunnen er andere kosten zijn voordat de woning instapklaar is. Sinds 2014 is het plaatsen van een mantelzorgwoning vergunningsvrij, maar het beste kunt u wel in uw gemeente eventuele voorwaarden raadplegen. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook adviseren. Bekijk ook onze veelgestelde vragen om meer antwoord te krijgen op bepaalde randzaken.

Er worden door ons geen kosten berekend voor advies en de ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning. Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel direct 0318 – 769 161 en wij staan u graag te woord.

Hulp nodig bij de financiering van een mantelzorgwoning?
De eenmalige investering in een mantelzorgwoning is hoog en niet voor iedereen weggelegd. Wij kunnen u daarom helpen bij de financiering van een mantelzorgwoning. Meer weten? Lees deze pagina over mantelzorgwoningen financieren of neem direct contact met ons op.

Vraag informatie aan

Ruim 50 jaar ervaring & vakmanschap in het bouwen van aangepaste woningen.

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Onze visie voor 2024

 Lees meer

Stop de Regelkolder!

 Lees meer

Ruim 65% van de gerealiseerde mantelzorgwoningen zijn ruimer dan 70m2

 Lees meer