Spring naar content

Anjer 2

Anjer woning DomusCura
Anjer Zorgwoning
Anjer Zorgwoning
mantelzorgwoning Anjer
mantelzorgwoning Anjer
Anjer woning DomusCura
Binnenkant Anjer woning DomusCura
Binnenkant Anjer woning DomusCura
washok mantelzorgwoning

Omschrijving

Een praktische woning met een grote woonkamer
Zorgwoning type Anjer staat voor veel wooncomfort en woongenot. Hoewel dit type wordt aangeboden vanaf 59m2, is dit model naar wens in lengte en breedte uit te breiden. Deze woning is ideaal voor de mantelzorg. Hoewel ruimte in dit model centraal staat, doet dit type toch zeer sfeervol aan. Voor een langdurige gebruiks- periode is deze woning zeer gewild.

Specificaties

  • Vanaf 66 m2 woonoppervlakte
  • Standaard voorzien van een logeerkamer en een berging of wasruimte.
  • Veel variatie mogelijk in de indeling
  • Uit te breiden tot 100 m2

Bekijk de woning in 3D

Interesse in deze mantelzorgwoning?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Bent u geïnteresseerd in een huurwoning of in een koopwoning?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van een bestaande woning die bedoeld is voor het verlenen van zorg aan een naaste. Deze woningen zijn ontworpen om een comfortabele, veilige en toegankelijke woonomgeving te bieden voor degene die zorg nodig heeft, dicht bij de zorgverlener.

Waar wordt de mantelzorgwoning geplaatst?

De mantelzorgwoning wordt geplaatst op uw eigen stuk grond. Het is belangrijk dat u over een geschikt terrein beschikt waar de woning kan worden geplaatst, direct naast of in de nabijheid van de hoofdwoning. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang en de mogelijkheid tot het bieden van de benodigde zorg. Bij DomusCura staan we klaar om u te adviseren over de beste plaatsing voor uw situatie, zodat de mantelzorgwoning volledig aan uw behoeften voldoet.

Hoe lang duurt het om een mantelzorgwoning te plaatsen?

De tijd vanaf ontwerp tot oplevering varieert afhankelijk van het type woning en de aanpassingen die nodig zijn. Gemiddeld kunnen we een mantelzorgwoning binnen 3 maanden volledig gebruiksklaar opleveren, afhankelijk van de vergunningsprocedure en uw persoonlijke wensen.

Kan een mantelzorgwoning aangepast worden aan specifieke behoeften?

Absoluut! DomusCura biedt maatwerk oplossingen aan om ervoor te zorgen dat de mantelzorgwoning voldoet aan de unieke behoeften en wensen van de bewoner. Van rolstoeltoegankelijkheid tot aangepaste badkamers, wij kunnen de woning ontwerpen volgens uw specificaties.