Search
Generic filters

Mantelzorgwoning prijzen

U bent hier: 

Mantelzorgwoning prijzen

De prijsstellingen van DomusCura zijn zo transparant mogelijk opgesteld met zo min mogelijk stelposten. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

De prijs van een mantelzorgwoning hangt af van de verschillende wensen en faciliteiten.
Afgezien van de Amalia zijn al onze woningen maatwerk producten. Onze op maat gemaakte mantelzorgwoningen zijn verkrijgbaar vanaf €71.750.

> Bekijk hier al onze modellen mantelzorgwoningen <

Al onze modellen zijn uitgangspunten die geheel naar wens kunnen worden aangepast. Daarom adviseren wij om eerst uw wensen te bespreken voor de exacte prijs van een mantelzorgwoning. De prijsstellingen die op de website staan vermeld zijn instapklaar, inclusief BTW, af fabriek. Dit houdt in dat de woning alleen nog gemeubileerd hoeft te worden.  Via onderstaande link kunnen wij u voorzien van een compleet modellen overzicht inclusief een omschrijving en specificaties, een plattegrond tekening en een overzicht met alles wat zit inbegrepen.  Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend het prijzenoverzicht.

Een goed product met een eerlijke prijs. Vanuit dat streven bouwen wij onze mantelzorgwoningen. Daarom zijn al onze woningen standaard opgebouwd met thermische en constructieve hoogwaardige vloer/wand en dak elementen.

Wat zit standaard bij de prijs inbegrepen?

 • Complete keuken voorzien van inbouwapparatuur (combi magnetron/ inductie kookplaat) incl. montage
 • Infrarood verwarmingspanelen i.c.m. 80 liter elektrische boiler
 • Gevelbekleding met de hoogste kwaliteitseisen en afwerkingsniveau
 • Gepotdekseld en/ of gecombineerd met Dumowood
 • Luxe inbouwschuifkasten, indeling zelf samen te stellen
 • Badkamer rondom betegeld (watervast tegelplaat) tot plafondhoogte voorzien van luxe sanitaire voorzieningen
 • De gehele woning voorzien van massief houten laminaat inclusief ondervloer en hoge plint
 • Zowel Coax en UTP aansluiting
 • Led spots op dimmers ( per ruimte bedienbaar)
 • Elektrische en natuurlijke ventilatie
 • Brede doorgangen, drempelloos, verdiepte douchebak, wc’s op 70cm hoogte en evt. aangepaste domotica

Mantelzorgwoning hout

Voorraadlijn Domuscura
Wij hebben geprobeerd om voor ieder budget een woning te ontwikkelen. Zo hebben wij een voorraadlijn ontwikkeld die hetzelfde afwerkings en kwaliteitsniveau hanteert als onze maatwerklijn echter kan er niet worden afgeweken van de maatvoering/indeling. De zorgwoning is standaard voorzien van een rolstoelvriendelijk en drempelloze indeling en is ideaal voor een 1 a 2 persoonshuishouden. De woningen worden seriematig gebouwd en zijn dus uit voorraad leverbaar. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Overige kosten van een mantelzorgwoning
Naast de prijzen voor een mantelzorgwoning kunnen er andere kosten zijn voordat de woning instapklaar is. Sinds 2014 is het plaatsen van een mantelzorgwoning vergunningsvrij, maar het beste kunt u wel in uw gemeente eventuele voorwaarden raadplegen. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook adviseren.

Er worden door ons geen kosten berekend voor advies en de ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning. Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel direct 0318 – 769 161 en wij staan u graag te woord.

Financiering mantelzorgwoningen
Het investeren in een mantelzorgwoning is niet voor iedereen weggelegd. Daarom helpen wij u graag met de financiering van een mantelzorgwoning. Lees op deze pagina meer over het financieren van een mantelzorgwoning of vraag onze brochure aan.

Vraag informatie aan

Ruim 50 jaar ervaring & vakmanschap in het bouwen van aangepaste woningen.

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Interieurtrends Lente 2024!

 Lees meer

Regels Vergunningsvrij Mantelzorgwoning Plaatsen

 Lees meer

De Voordelen van Mantelzorgwoningen

 Lees meer