De prijs van een mantelzorgwoning hangt af van de verschillende wensen en faciliteiten. Om de exacte mantelzorgwoning prijzen op te vragen kunt u daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier aan de linkerkant. Wel kunnen we u een indicatie van de kosten voor het bouwen van een mantelzorgwoning geven. Lees daarvoor verder op deze pagina.

Een goed product met een eerlijke prijs. Vanuit dat streven bouwen wij onze mantelzorgwoningen. Daarom zijn al onze woningen standaard opgebouwd met thermische en constructieve hoogwaardige vloer/wand en dak elementen.

Wat krijg je voor deze standaard mantelzorgwoning prijs?

 • Een riante slaapkamer voorzien van hotelschakeling
 • Rolstoelvriendelijke doorgangen in de vorm van een draaideur of schuifdeur
 • luxe inbouw schuifkasten
 • Badkamer rondom betegeld tot plafondhoogte voorzien van hoogwaardig sanitair
 • Verzonken douchebak (inloopdouche)
 • Electrische afzuiging en verhoogd hangtoilet
 • De gehele woning wordt voorzien van vinyl (projectkwaliteit) naar keuze
 • Led verlichting
 • Complete keuken voorzien van al het benodigde apparatuur (combi magnetron/ vaatwasser/
  inductiekooklpaat)

Mantelzorgwoning prijzen van specifieke modellen

Wij hebben geprobeerd om voor ieder budget een woning te ontwikkelen. Zo hebben wij het model Azalea Budget welke is ingericht als een complete woning. Alle prijzen zijn op aanvraag.

Type Azalea budget. Zeer geschikte mantelzorgwoning voor één a tweepersoonshuishouden.

Overige kosten van een mantelzorgwoning

Naast de prijzen voor een mantelzorgwoning kunnen er andere kosten zijn voordat de woning instapklaar is. Sinds 2014 is het plaatsen van een mantelzorgwoning vergunningsvrij, maar het beste kunt u wel in uw gemeente eventuele voorwaarden raadplegen. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook adviseren. Bekijk ook onze veelgestelde vragen om meer antwoord te krijgen op bepaalde randzaken.

Er worden door ons geen kosten berekend voor advies en de ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning. Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel direct 0318 – 769 161 en wij staan u graag te woord.

Financiering mantelzorgwoningen

Het investeren in een mantelzorgwoning is niet voor iedereen weggelegd. Daarom helpen wij u graag met de financiering van een mantelzorgwoning. Lees op deze pagina meer over het financieren van een mantelzorgwoning of neem direct contact op met ons voor vrijblijvend advies.

Meer informatie over mantelzorgwoning prijzen

Summary
Mantelzorgwoning prijzen
Article Name
Mantelzorgwoning prijzen
Description
Op zoek naar een mantelzorgwoning? Lees op deze pagina meer over de prijzen & neem contact op.
Publisher Name
Domus Cura
Publisher Logo