Tel: 0318 – 769 161
Search
Generic filters

Mantelzorgwoning prijzen

U bent hier: Home / Mantelzorgwoningen / Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

De prijs van een mantelzorgwoning hangt af van de verschillende wensen en faciliteiten.
Afgezien van onze budgetlijn zijn al onze woningen maatwerk producten. Onze op maat gemaakte mantelzorgwoningen zijn verkrijgbaar vanaf €64.690.

> Bekijk hier al onze modellen mantelzorgwoningen <

Al onze modellen zijn uitgangspunten die geheel naar wens kunnen worden aangepast. Daarom adviseren wij om eerst uw wensen te bespreken voor de exacte prijs van een mantelzorgwoning. Wel kunnen we u voorzien van een prijzenoverzicht. In het prijzenoverzicht staat per model een omschrijving, specificaties, plattegrond tekening en een opsomming met daarin concreet vermeld wat u allemaal krijgt voor deze prijs. Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend het prijzenoverzicht.

Een goed product met een eerlijke prijs. Vanuit dat streven bouwen wij onze mantelzorgwoningen. Daarom zijn al onze woningen standaard opgebouwd met thermische en constructieve hoogwaardige vloer/wand en dak elementen.

Wat krijgt u standaard voor deze prijs?

 • Complete keuken voorzien van inbouw apparatuur (combi magnetron/ inductiekookplaat) montage
 • Infrarood verwarmingspanelen i.c.m. 80 liter elektrische boiler
 • Gevelbekleding in overleg ( kunststof/ hout)
 • Een riante slaapkamer voorzien van hotelschakeling
 • Luxe inbouwschuifkasten
 • Badkamer rondom betegeld (watervast tegelplaat) tot plafondhoogte voorzien van hoogwaardig sanitair
 • De gehele woning voorzien van projectkwaliteit vinyl/ optioneel laminaat met infrarood vloerverwarming
 • Televisie en telefoonaansluitingen
 • Elektrische afzuiging en verhoogd hangtoilet
 • HWA
 • Led verlichting
 • Hang en sluitwerk ( politiekeurmerk)
 • Elektrische en natuurlijke ventilatie

Budgetlijn Domuscura
Wij hebben geprobeerd om voor ieder budget een woning te ontwikkelen. Zo hebben wij een budgetlijn ontwikkeld die hetzelfde afwerkings en kwaliteitsniveau hanteert als onze maatwerklijn echter kan er niet worden afgeweken van de maatvoering/indeling. De zorgwoning is standaard voorzien van een rolstoelvriendelijk en drempelloze indeling en is ideaal voor een 1 a 2 persoonshuishouden. De woningen worden seriematig gebouwd en zijn dus uit voorraad leverbaar. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Overige kosten van een mantelzorgwoning
Naast de prijzen voor een mantelzorgwoning kunnen er andere kosten zijn voordat de woning instapklaar is. Sinds 2014 is het plaatsen van een mantelzorgwoning vergunningsvrij, maar het beste kunt u wel in uw gemeente eventuele voorwaarden raadplegen. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook adviseren.

Er worden door ons geen kosten berekend voor advies en de ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning. Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel direct 0318 – 769 161 en wij staan u graag te woord.

Financiering mantelzorgwoningen
Het investeren in een mantelzorgwoning is niet voor iedereen weggelegd. Daarom helpen wij u graag met de financiering van een mantelzorgwoning. Lees op deze pagina meer over het financieren van een mantelzorgwoning of vraag onze brochure aan.

Vraag informatie aan

Ruim 50 jaar ervaring & vakmanschap in het bouwen van aangepaste woningen.

Interesse in één van onze
mantelzorgwoningen?

Laatste nieuws

Aanleunwoning voor ouderen

 Lees meer

Wanneer kom je in aanmerking voor een aanleunwoning?

 Lees meer

Gerealiseerde mantelzorgwoningen voor de bouwvak ’21!

 Lees meer